Frågor jag fått per mail

Magiska formeln lockar uppenbarligen många och sedan jag började den här bloggen har jag fått många frågor av er läsare. Det är förstås väldigt kul så fortsätt gärna hör av er om ni undrar något! Vissa av er skriver ju till mig i form av kommentarer på artiklarna medan andra skriver mail. I det förstnämnda fallet kommer ju frågorna och svaren fler läsare tillgodo direkt men när jag pratar med er via e-post blir det ju inte så och jag har därför skapat den här sidan. Allt för att dela med mig så mycket information om möjligt om Magiska Formeln!

Nedan kommer jag därför fylla på med vissa av de frågor, och tillhörande svar, jag fått av er via mail. Jag kommer självklart inte lämna ut någon personlig information om er som hört av er. Syftet är att göra vanliga frågor och svar tillgängliga för fler.

Då frågorna blivit så många har jag fått dela upp dem och för att enkelt kunna fylla på med nya har jag valt att lägga dem månadsvis. Vill du söka efter någon specifik fråga kan du testa sidans sökfunktion men annars kan du förstås läsa dig igenom frågor “ad hoc” om du föredrar.

2016, februari